به جزء شیرینی‌های اصیل قدیمی ایران مانند گز و سوهان ، شیرینی‌ها در شیرینی ی‌های ایران به دو دسته اصلی شیرینی خشک و تر تقسیم می‌شوند. شیرینی‌های خشک شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده نشده باشد و قابلیت نگهداری برای مدت بالا را داشته باشند. از معروف‌ترین این شیرینی‌ها می‌توان به شیرینی زبانی، کشمشی، دانمارکی و مربایی اشاره کرد. شیرینی‌های تر شیرینی‌هایی هستند که در تهیه آن‌ها از خامه استفاده شده باشد و برای نگهداری باید در محیط یخچال نگهداری شوند.

شیرینی چیست؟

شیرینی یک نوع خوراکی خوشمزه است که ماده اصلی آن شکر یا پودر قند یا قندهای مصنوعی است؛ اما در تعریف کلی آن‌قدر گسترده است که شکلات‌ها را هم در بر می‌گیرد. در بیشتر شیرینی‌ها، آرد و تخم‌مرغ ماده اصلی به حساب می آیند. برای تهیه شیرینی، آرد، شکر، طعم دهنده اصلی مثل شکلات، میوه و موارد دیگر را با هم ترکیب کرده و پس از اضافه کردن ماده های ترد کننده مثل شیر، در قالب های مشخص ریخته و درون فر یا روی حرارت قرار می دهند. پس از پخته شدن شیرینی خشک آماده عرضه است. در مورد شیرینی تر قصه کمی متفاوت است. برای تهیه شیرینی تر ابتدا مراحلی مشابه شیرینی خشک انجام شده و سپس به آن انواع خامه های شیرین یا شکلات به صورت مایع یا پودر اضافه می شود. بر خلاف شیرینی خشک، شیرینی تر به دلیل داشتن خامه، باید و هوای سرد و در ترجیحا در یخچال نگهداری شود.


اشپزی شیرینی ,تهیه ,نگهداری ,اصلی ,ماده ,خامه ,ماده اصلی ,برای تهیه ,یخچال نگهداری ,خامه استفاده ,تهیه آن‌ها منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود آهنگ جدید,Mp3Download کشاورزی روز sadra mohebbikhah ***بهترین های اندروید*** هیئت سینه زنی المهدی (عج) فروش قالب وافل